Op en top professionals

Ons team bestaat stuk-voor-stuk uit “specialisten in lucht”. Wij stellen er graag een aantal  – vooral de mensen waar u mogelijk regelmatig contact mee heeft – aan u voor.

Floris van der Laken

Floris van der Laken

directeur / eigenaar

Floris van der Laken, algemeen directeur en eigenaar, is zijn loopbaan in de installatiebranche begonnen aan de andere kant van de tafel. Na diverse installatie technische opleidingen is hij vooral als opdrachtgever (bij o.a. Imtech, Spindler en Van Dorp Installaties) verantwoordelijk geweest voor de realisatie van diverse woning- en utiliteitsbouw projecten. Hij kent de wensen en eisen van de opdrachtgever dus als geen ander. Binnen Air Tech Systems is Floris van der Laken verantwoordelijk voor de algemene dagelijkse leiding.

Marija Saveljic-Peric

Marija Saveljic-Peric

tekenaar / werkvoorbereider

Marija Saveljic-Peric, tekenaar / werkvoorbereider, heeft uitgebreide ervaring met grote en complexe luchtbehandelingsprojecten. Zij is ruim 8 jaar actief in de kanalenbranche. Na haar opleiding MTS werktuigbouwkunde is zij aan de slag gegaan bij Nijburg luchttechniek. Zij weet bij Air Tech Systems de meest complexe installaties tot in detail in beeld te brengen met de verschillende digitale tools die haar ter beschikking staan.

Michaël van der Valk

Michaël van der Valk

calculator / werkvoorbereider

Michaël van der Valk is als calculator en werkvoorbereider sinds 2012 aan de slag bij Air Tech Systems. Hij is ruim 12 jaar werkzaam in de luchtkanalenbranche: gestart in de werkplaats bij Schilt Luchtkanalen, daarna 9 jaar als technisch commercieel medewerker bij Schilt Luchttechniek (Trox voorraadhouder van Nederland). Hij heeft door de jaren heen alle ins en outs van de luchtkanalenbranche onder de knie gekregen.

Peter Poot

Peter Poot

projectleider

Peter Poot is als projectleider verantwoordelijk voor de complete uitvoering en budgetbewaking van de projecten die Air Tech Systems onder handen heeft, klein of groot. Hij heeft zijn sporen in de kanalenbranche ruimschoots verdiend. Begonnen als monteur en door de jaren heen opgeklommen van chef monteur en werkvoorbereider tot een bijzonder veelzijdig projectleider. Met zijn expertise en werkervaring is hij uw directe aanspreekpunt voor uiteenlopende projecten door heel het land.

Otto van Elsäcker

Otto van Elsäcker

calculator

Otto werkt sinds april 2016 bij Air Tech Systems als calculator op onze vestiging in Gorinchem. Hij is nagenoeg zijn hele professionele leven actief in de luchtbehandelingssector. Begonnen als werkvoorbereider, doorgegroeid van tekenaar tot projectleider en KAM-coördinator. Deze brede kennis en ervaring zet hij nu in om de projecten zo kosten efficiënt mogelijk te realiseren.

wij zijn op zoek!

projectleider

Kijk bij onze vacatures...